Cuvântul primarului

Trăim cu toții într­-un tărâm binecuvântat, căruia Dumnezeu i­-a încredinţat rolul şi dificila misiune de a scrie, uneori cu jertfă şi sânge, istoria rezistenţei, credinţei şi patriotismului.
Strămoşii noştri ne-­au demonstrat, prin exemplul personal, că, atunci când există credinţă, curaj şi dăruire, totul este posibil. Ei ne­-au lăsat o zestre şi o identitate care ne face unici şi mândri şi care, totodată, ne obligă să construim împreună un viitor pe măsura trecutului nostru.
Am crezut întotdeauna că avem o datorie sacră faţă de trecut şi o obligaţie de onoare faţă de viitor. Am crezut că oamenii şi comuna noastră merită mai mult. Acesta a fost gândul cu care am candidat la funcţia de primar al comunei Asuaju de Sus.
De atunci, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu susţinerea echipei primăriei şi a fiecăruia dintre dumneavoastră am reuşit să realizăm lucruri importante.
Nu am promis niciodată mai mult decât puteam face şi am mulţumirea că am reuşit să­-mi îndeplinesc toate obiectivele pe care mi le­-am propus şi pe care le­-am expus în faţa dumneavoastră. Sigur, întotdeauna este loc de mai bine şi mai mult şi sunt multe obiective pe care trebuie să le realizăm împreună.
V­-am demonstrat că pot şi ştiu să dezvolt comuna. De când sunt primar am atras pentru comuna noastră fonduri importante, în toate domeniile: infrastructură, social­, sănătate, cultură.
Ştiu că, alături de credinţă, curaj, onoare, o trăsătură importantă a cetățenilor acestei comune este continuitatea. De aceea, vreau să desăvârşesc această strategie de dezvoltare, definitivând proiectele începute şi gândind altele, noi, pe programele de finanţare din fonduri structurale, pentru ca Asuaju de Sus să devină într­-adevăr ceea ce merită, să fie: o comună europeană, o carte de vizită pentru Maramureş.

Cu cele mai alese gânduri,

Vasile Boitor
Primar

Știri

Imagini Asuaju de Sus